ODDÍL FLORBALU SK K2 PROSTĚJOV

VŠECHNY ČLÁNKY - Marketing

Aneta Pechová: Trenérka našich nejmenších nadějí

Přinášíme další rozhovor. Tentokrát jsme dali slovo Anetě Pechové, trenérce naší mládeže.

Datum: 23.4.2024

Marek Maťcha: První superligová vlaštovka

Máme tu v pořadí třetí rozhovor. Na naše otázky nám odpověděl Marek Maťcha. První odchovanec oddílu, který okusil nejvyšší tuzemskou soutěž.

Datum: 6.3.2024

Martin Kouřil: Nový kapitán A týmu

Skromný na slovo. Velký činy mezi mantinely. Vyzpovídali jsme dalšího odchovance týmu, jenž se zařadil po bok velkých jmen našeho oddílu.

Datum: 22.2.2024

Filip Antel: Od hraní k trénování.

Druhý rozhovor jsme věnovali jednomu z našich talentovaných trenérů. Co by hráč se vypracoval z malého oddílu do velkého klubu a okusil i reprezentaci. Okolnosti tomu nakonec chtěly, aby se ve svém mateřském oddíle začal věnovat trénování a výchově mládeže.

Datum: 13.11.2023

Výzva pro mládež a rodiče - Výprodej skladů

Je zcela zřetelné pro všechny členy, že náš oddíl florbalu se rozhodl výrazně investovat do brandu. Nyní je tu další šance, jak rozšířit Váš šatník.

Datum: 26.10.2022

Klub: Distribuce triček

Od pondělí 24. ledna 2022 začne distribuce klubových triček všem členům florbalového oddílu SK K2 Prostějov napříč všemi kategoriemi.

Datum: 23.1.2022

Výzva: Cesta kolem světa

Taky už máš dost koronavirové pandemie? Tak se ji pojďme postavit!

Datum: 12.2.2021

Shrnutí vánočního kvízu 2020, aneb víš o hráčích a klubu SK K2 všechno?

Vzhledem k obrovskému zájmu o kvízové otázky, na které jste v průběhu prosince minulého roku hojně odpovídali a ve velké míře šlo o odpovědi správné, vám nyní dlužíme souhrn všech správných odpovědí a dalších upřesňujících informací, které se na Instagram nevešly. Všechny kvízy stále můžete najít ve výběrech na instagramovém profilu SK K2 Prostějov.

Datum: 20.1.2021