Elévové Blue


Minulou sobotu odehrálo svůj první turnaj družstvo Elévů Blue na domácí půdě. Tým dvakrát vyhrál a dvakrát prohrál.

Komentář trenéra Kluci na hřišti dokázali začít naplno bojovat až v druhé polovině, což nás stálo zbytečné góly ze začátku. Ukázali jsme hezký florbal a týmovou hru. Musím pochválit také oba golmany, kteří chytali naprosto fantasticky. Díky rodičům za podporu a příště zas.

Sestava:


Filipová, Koudelný – Rochla, Schön, Ředina – Jašurek, Somr, Dvorský – Černý, Vaculka, Holásek – Leitner, Krištof, Slezák

Elévové Black


Nově tvořený tým elévů Black se ke svému prvnímu turnaji sezony 2018/19 vydal na horkou půdu do Přerova, kde změřil síly s týmy Uničova, Hranic, Přerova a Mohelnice.

V základní sestavě nás nebylo mnoho. a tak jsme povolali některé hráče z přípravky a z druhého týmu elévů Blue, který hrál turnaj doma v sobotu.

Od turnaje jsme mnoho neočekávali vždyť to byl pro většinu hráčů v týmu první turnaj, kdy nastoupili za elévy. Výkony některých hráčů byly ovšem příjemným překvapením.

Herně jsme občas propadli, ale také jsme soupeře překvapili a dávali jsme soupeřům najevo, že chceme hrát a to se nám taky občas dařilo a vstřelili jsme pár branek. Hodně nám dělalo problém vracet se do obrany a pomáhat gólmanům, kteří měli hodně práce a pořádně si zachytali. O výsledky moc nešlo, ale hlavně o radost ze hry. Na příští turnaj bychom měli jet zkušenější a sehranější.

Komentář trenéra Za první turnaj bych rád pochválil všechny hráče. kteří jeli na turnaj a zvláště ty, kteří hráli den před tím v sobotu za BLUE tým. Chtěl bych ocenit jejich obětavost a snažení. Chtěl bych i poděkovat všem rodičům, kteří na turnaj přivezli své děti a povzbuzovali náš tým.

Sestava:


Filipová, Holásek – Ředina, Vaculka, Somr, Týl, Ovečka, Fikar, Kalus, Petřík, A. Vyskočil, T. Vyskočil, Smutný, Khail, Franzel