Ve skupině se kluci postupně střetli s domácím “A” celkem, výběrem olomouckých mladíků a Mohelnicí doplněnou taktéž o juniory a dorostence.

V základní skupině sice tým skončil až na třetím místě, ale první dva zápasy hráči odvedli perfektní práci směrem do obrany. Proti Mohelnici už se muselo více “tvořit” a to ještě klukům nebylo tolik blízké.

V souboji o semifinále vyzvali hráči Prostějova “B” tým domácích, kterému i přes značnou herní převahu podlehli. Tým si hodně věřil, soupeře přehrával, ale branky padaly jen na opačné straně. V konečném výsledku náš tým obsadil páté místo, neboť Šternberk k zápasu o 5. místo už nenastoupil.

skupina

SK K2 Prostějov – TJ Sokol Kostelec na Hané – HK A 0:0

SK K2 Prostějov – Saros Olomouc 2:0

branky: Godla, Veselý

SK K2 Prostějov – FBC Mohelnice 0:3

čtvrtfinále

SK K2 Prostějov – TJ Sokol Kostelec na Hané – HK “B” 1:3

branky: Čejka

O 5. místo

SK K2 Prostějov – FbC Šternberk (nesehráno)

Komentář trenéra:

“Super turnaj pro kluky, kteří jsou věkem ještě junioři a dorostenci. Nebáli se toho. Hodně jsme pilovali i zónovou obranu a to, že taktika je prostě taktika a všichni se ji musí držet a podřídit. To se dařilo v prvních dvou zápasech. Pak už jsme byli nuceni více tvořit a tam se ukázalo, že v koncovce jsme ještě slabí a někdy i naivní. Chybí instinkt zabijáků. Ale někteří kluci se do toho dostanou.”

Sestava:

Fica, Kouřil, Weidinger – Jetel, Veselý – Ondra, Dankovič – Lakomý, Godla, Antel – Bakule, Čejka, Schön – Herrmann, Sehnálek