SK K2 Prostějov – FBC Mohelnice 6:5

SK K2 Prostějov – FBS Olomouc Sharks 10:1

SK K2 Prostějov – FBS Olomouc Penguins 11:3

SK K2 Prostějov – FBC ZŠ Uničov Black 9:4

První zápas jsme začali sice velice aktivně, ale hned z první akce soupeře jsme dostali nešťastný gól. Zápas byl jako na houpačce a vedení se přelévalo z jedné strany na druhou. Soupeři se podařilo asi tři minuty před koncem zápasu odskočit do dvoubrankového vedení. Děti si ale nádhernou týmovou a kombinační hrou vypracovaly šance, které přetavily ve tři góly a obrátily tím výsledek na svou stranu.

Druhý a třetí zápas proti olomouckým soupeřům byl jednoznačnou záležitostí a hráči předváděli opět klidný výkon se spoustou pohledných šancí, ale také s mnoha výbornými individuálními výkony.

V posledním zápase byla na hráčích patrná nejenom únava z dlouhého turnaje, ale také vidina možnosti výhry v celém turnaji a hra tomu odpovídala. Kupilo se spousta nepřesností, hra byla pomalá a utahaná a dlouho jsme se obávali o výsledek s oslabeným soupeřem z Uničova. Nakonec se to podařilo, a nejenom tento zápas, ale i celý turnaj jsme vyhráli.

Komentář trenéra:

“Chtěl bych moc poděkovat dětem za tento turnaj, kde projevily týmového ducha a musím je moc pochválit za předvedenou hru okořeněnou krásnými přihrávkami, kombinační hrou, vypracovanými a cílenými akcemi, které vedly ke krásným gólům, podpořených výtečnými zákroky obou brankářů. Myslím, že také rodiče podpořili děti svým potleskem a aplausem při gólech vstřelených po pohledných akcích. Chtěl bych vyzvednout individuální výkon Martina Somra, kterému se tento turnaj mimořádně vyvedl a byl odměněn cenou za nejlepšího hráče.”

Sestava:

Holásek – Ovečka, Krištof, Somr – Vaculka, Schön, Černý – Rochla, Vyskočil, Filipová