SK K2 Prostějov – FBC Spartak Bílovec 0:5 (0:1, 0:2, 0:2)

První zápas hrajeme proti Bílovci, snažíme se hrát v obraně osobku, na holkách je vidět veliká snaha, ale pár chyb děláme a  soupeř je nemilosrdně trestá. Konec je 0:5, tedy výsledek, který opakujeme s Bílovcem už potřetí.

SK K2 Prostějov – FBS Olomouc “B” 1:8 (0:1, 1:3, 0:4)

Branky: Pavlíková (Bestrová)

Do utkání s Olomoucí jdeme oslabení o Kačku Skládalovou, která je nachlazená a “neteplota” v hale ji rozhodně neprospěla. V první třetině přežijeme několik závarů a šancí soupeřek a stav 0:1 je hratelný. Jenže na začátku druhé třetiny dvakrát inkasujeme a přesto že pak nastřelíme třikrát tyč, tak gól se nám podaří dát jen jeden a stav 1:4  v poslední třetině už nevylepšíme ba naopak.

Soupiska:

Machorková D. – Pavlíková, Bestrová, Střelcová, Klevetová – Skládalová, Kachlíková, Králiková, Machorková N., Pechová, Sypěnová, Kotyzová, Kordzik

Komentář trenéra:

“Obrovský rozdíl vidím mezi hřišti. To, na kterém holky trénují, je mnohem menší, když pak holky vyběhnou na standardní “letiště”, tak zjistí, že, co uběhají na tréninku, nestíhají v zápase. Zkušenosti. Ty se nikde neprodávají, je to podpultové zboží. Celkem dobře bráníme, ale dopředu je naše hra slabší a to je vidět i na počtu vstřelených branek. Na každém tréninku i v zápase je vidět u všech snaha a nasazení, lepšíme se každým odehraným zápasem. Jednoduše, chce to čas. Tým je mladý a každým rokem bychom se měli v tabulce posouvat výš a výš. Do té doby nezbývá než holky povzbuzovat a neustále zvedat jejich sebevědomí pošramocené serií porážek. Snad už příští turnaj, kdy nás čeká Šumperk a Paskov, si zakřičíme při gólu v soupeřově síti.”