SK K2 Prostějov – FBS Olomouc Rangers 2:2 (1:1, 1:1)

Branky: Dohnal, Stach

Do zápasu jsme vstoupili skvěle a po brance Stacha jdeme do brzkého vedení. Soupeř po inkasovaném gólu vyrovnal hru a do poločasu stačil vyrovnat. Do druhé půle jsme šli s jasným cílem zlepšit hru a přidat nějaké branky. Soupeř nás zaskočil a po brance z trestného střílení šel do vedení. Hra se přelévala od jedné branky k druhé. Nám se podařilo vyrovnat z trestného střílení a tak zápas skončil nerozhodným výsledkem.

SK K2 Prostějov – FBC Blau Šternberk 1:6 (0:3, 1:3)

Branky: Lasovský

Tento zápas nám vůbec nevyšel a po zásluze prohráváme. Kluci neplnili naše pokyny, nenahráli si a utápěli se v kličkách. Nehráli jako jeden tým.

SK K2 Prostějov – FBS Olomouc Stars 5:3 (1:2, 4:1)

Branky: 2x Müller, Stach, 2x Lasovský

Po rozmluvě v šatně jsme chtěli zapomenout na minulý zápas a začít hrát týmově a plnit pokyny trenérů. Bohužel kluci si to, co jsme si řekli v šatně, nepřenesli na hřiště. První půle se jasně vyvíjela pro soupeře a jen díký dobrým zákrokům našeho brankáře a jejich neproměňování šancí je stav po poločase jen 2:1 pro soupeře. O přestávce jsme provedli řadu změn a s kluky znovu důrazně pohovořili. Do druhé půle jsme nastoupili jako vyměnění. Kluci si začali přihrávat, střílet na bránu a konečně hrát jako jeden tým. Nakonec se nám zápas podařil otočit a vyhrát.

SK K2 Prostějov – FBC Asper Šumperk 5:3 (3:1, 2:2)

Branky: 2x Stach,Loštáková,Toman,Pařenica

Toto utkání jsme zvládli dobře. Kluci plnili naše pokyny a hráli jako jeden tým. Dávali si více přihrávek a střel na bránu. Byla radost se na ně koukat z lavičky. Jen škoda závěru druhého poločasu, kdy jsme si nechali dát dvě laciné branky a soupeř ožil. Nakonec jsme zápas zvládli a na turnaji skončili na krásném druhém místě.

Sestava:

Coufal – Pařenica, Hnízdil, Toman, Müller, Dohnal, Stach, Zips, Lasovský, Lošťáková, Hruban, Vedmoch, Krejčí

Komentář trenéra:

“Tento turnaj nám ukázal, že pokud kluci budou hrát jako jeden tým a plnit si své úkoly, budeme předvádět dobrou hru a dostaví se výsledky. Musíme ještě hodně potrénovat přihrávky a týmovou souhru na hřišti. Kluky bych chtěl pochválit za poslední dva zápasy, kdy si začali plnit svoje povinnosti na hřišti, které jsme si řekli v šatně.”