SK K2 Prostějov “B” – FBC TJ Tatran Litovel 3:4 (1:0, 1:2, 1:2)

Branky: Vlček (Trnečka), Král, Trnečka (Novák)

Do utkání jsme vstoupili lépe než náš soupeř hned v první minutě jdeme do vedení. Bohužel se nám nedaří rozehrávka a kupíme nevynucené chyby, které soupeř trestá v úvodu druhé třetiny. Naštěstí nás po individuálním průniku posílá zpět do vedení junior Král. Poté ovšem na konci druhé třetiny a začátku té třetí přicházejí dva údery soupeře, na které nemůžeme najít odpověď. Brankář Litovle chytá skvěle a překonat nám se ho podaří až při powerplay půl minuty před koncem. Bohužel soupeř okamžitě střílí rozhodující branku a zápas tak končí naši prohrou.

SK K2 Prostějov “B” – FBC Beerboys Libina 1:4 (1:2, 0:1, 0:1)

Branka: Trnečka (Vlček)

Do utkání proti letošnímu vítězi ligy vstupujeme opět lépe, když jdeme po dvaceti vteřinách do vedení. Domácí ovšem během čtyř minut vývoj utkání obracejí a přitvrzují hru. Další zásahy soupeř přidává po jednom v každé třetině, naproti tomu náš tým nevyužívá žádnou z přesilovek, kdy většina střel končí na výtečném Sladomelovi nebo brankové konstrukci. Bohužel tak prohráváme i druhé utkání.

Sestava:

Fica, Pařenica – Dankovič, Ondra, Král, Zabloudil – Vlček, Trnečka, Sehnálek, Novák, Čejka, Machač, Judas

Komentář vedoucího:

“Utkání se nám bohužel nepodařila. V prvním utkání jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem, ale bohužel jsme individuálními chybami nabízeli soupeři šance, které dokázal proměnit, zatím co my naše šance ne. Ve druhém utkání jsme se opět střelecky trápili a s jedním gólem se vyhrává opravdu výjimečně.”